ETS NORD fortsätter sin starka tillväxt med ett företagsförvärv

26.08.2022

ETS NORD förvärvar hela Vent-tillverkarna AB, ett familjeföretag som grundades 1994 och som har specialiserat sig på tillverkning av ventilationskanaler. 

– Jag är väldigt glad över att vi nu får in Vent-tillverkarnas expertis och tillverkning av kvalitetsprodukter i ETS NORD, säger Henrik Ahlén, Country Manager för ETS NORD Sverige.

– Det är ett förvärv som bidrar till den mycket starka organiska tillväxt som ETS NORD har i Sverige. Att företaget ligger i Södertälje och därmed Stockholmsregionen är viktigt och hjälper oss att utveckla vårt tjänstekoncept över hela Sverige, säger Henrik Ahlén. 

 

ETS NORD är ett aktiebolag som designar och tillverkar kvalitetsprodukter inom ventilation. Bolaget har kontor i Sverige, Estland och Finland. ETS NORD grundades 1998 och hade 2021 en omsättning på 59 miljoner euro. 

Vent-tillverkarna AB är ett företag i Södertälje som har specialiserat sig på tillverkning av ventilationskanaler, särskilt rektangulära kanaler. Företaget har 18 anställda och hade 2021 en omsättning på ca 2,1 miljoner euro. 

För mer information

Henrik Ahlén

Sverigeansvarig