ETS NORD förnyar ventilationslösningarna för storkök

08.11.2021

Med ETS NORDs ventilationslösningar för storkök rengörs köksluften effektivt. Ergonomi och smidighet har präglat planeringen av kåpornas hela livslängd från logistik och installation till användning och rengöring. Det finns till och med en smart lösning för återanvändning och ”uppfräschning”.

I storkök och restauranger värdesätter man frisk inomhusluft och smidig rengöring. Med rätt kåpa och professionell planering dimensioneras den bästa lösningen för respektive kök. Det finns många olika typer av storkök, och behoven för fine dining-restauranger, centralkök, kolgrillar och pizzerior ser olika ut, men ETS NORDs lösningar och smarta funktioner garanterar en fungerande ventilation i alla miljöer.

Stor kåpa till små utrymmen lyckas med aSAP Självmonteringspaket
Den materialeffektiva kåpan som levereras i form av en självmonterings-lösning och monteras på plats, kan vid behov levereras som en byggsats i fem delar som enkelt transporteras, bärs in och installeras även i begränsade utrymmen. Det revolutionerande i paketlösningen är att den kan flyttas även till nya restaurangutrymmen och anpassas till restaurangens ventilationsbehov. aSAP Självmonteringspaket är ett förmånligt, mycket konkurrenskraftigt, anpassningsbart och långsiktigt alternativ för kökskåpor. 

AirGrip – oslagbar uppfångning av os

Det är viktigt att snabbt eliminera fett, os och ånga som uppstår i köksluften. AirGrip-lösningen fångar effektivt upp förorenad luft från kåpans alla håll och minskar även det os som ofta sipprar igenom på kåpans kortsidor. Den förorenade luften styrs sedan bort från köksluften mot fettfiltren.

Silkeslen elegans
Kåpans rengöring är enkel tack vare de lasersvetsade, silkeslena fogarna. Den lasersvetsade fogen är helt tät, och det krävs ingen silikontätning som kan vara både svår att ta loss och rengöra.  

ETS NORDs kåpor har fått mycket beröm även för sin stilfulla design. Glänsande rena och stiliga kåpor i det öppna köket för tankarna till kvalitetsrestauranger och god hygien.