Visste du det här om ETS NORD?

28.12.2021

-Vi har över 23 års erfarenhet inom ventilationsbranschen.

-Vi har sex anställda som har arbetat på ETS NORD i över tjugo år!

-Vi har mer än 500 produkter i vårt utbud.

-90% av alla våra produkter tillverkar vi själva.

-Det totala antalet anställda i vårt företag är nu 450 – och ökar konstant.

-Vårt företags julklapp i år är en donation till kampanjen Good Holiday Spirit.

-När våra kanaler tillverkas i Kumla provtrycks de också. Allt för att upprätthålla kvalité och trygghet.

-Under detta året har 110 nya medarbetare börjat jobba på ETS NORD.

-ETS NORD erbjuder jobb och praktik på flera avdelningar varje år. I år har vi haft nöjet att välkomna många ungdomar som studerar inom olika områden. Efter sina praktikplatser får många studenter anställning på ETS NORD.

-ETS NORD är ett av de ledande, snabbväxande företagen specialiserade på innovativa ventilationslösningar i Norden. Vi ligger i framkant när det gäller att skapa en ny och hållbar framtid för inomhuskomfort.

-Vår produktutveckling bygger på forskningsresultat, gedigen erfarenhet och nya innovationer. Vi möter ständigt våra kunders behov.

-Vi är verksamma i tre länder: Estland, Finland och Sverige. Varje land har sin egen kanalproduktion.

-Just nu deltar vi i Dubai EXPO 2020. Du kan även hitta våra produkter i Tjeckien, Tyskland, Italien, Spanien, Lettland, Finland, Estland, Sverige, Norge, Danmark, Island, Australien och många andra länder.

-Med noggrant planerade logistikarrangemang kan vi garantera våra kunder korrekta och snabba leveranstider.

-Vår styrka ligger i att våra engagerade medarbetare arbetar tillsammans mot samma mål. Vi tar hand om våra partners – kunder, leverantörer, anställda, aktieägare och samhället.

-Vår produktutvecklingsavdelning har 30 anställda och antalet växer hela tiden.

-Vi anordnar alla möjliga trevliga evenemang för våra kunder och samarbetspartners samt anställda. Det är viktigt för oss att alla lär känna varandra och har det trevligt tillsammans.

-Våra medarbetare är vår mest värdefulla resurs. Kompetens, motivation och engagemang är avgörande både i vår kontakt med kunder och för att skapa en god och säker arbetsmiljö. Vårt företag har många talanger och proffs inom sitt område. Varje individs kompetens beaktas och alla ges möjlighet att växa och lära sig.

-Lycka är att ha bra arbetskamrater! Vi är så många men det vi har gemensamt är uppskattningen av en bra arbetsatmosfär. Vi uppmuntrar och värdesätter varandra.

-Vi tror att framgång drivs av kontinuerliga framsteg hos våra medarbetare och vår organisation. Vi tänker utanför ramarna och tillhandahåller våra partners värde, kvalitet och innovativa produkter. Varje steg som vi tar för att utveckla vår verksamhet styrs av ETS NORDs värden:

• Partnerskap
• Hållbarhet
• Förträfflighet

-ETS NORD kommer att delta i Nordbygg 2022. Det är norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Vi ses där!