MagiCAD och ETS NORD lanserar ett nytt Selection Tool

18.02.2020

MagiCAD och ETS Nord lanserar ett nytt Selection Tool-verktyg för storkökskåpor. Det nya Selection Tool-verktyget möjliggör snabb och effektiv konfiguration för ETS NORDs kökskåpor. Det möjliggör även för ventilationsprojektörer att snabbt identifiera den rätta produkten för projekteringen. Selection Tools finns tillgängliga för användning i MagiCAD och MagiCAD Cloud.

MagiCAD Selection Tools hjälper användare att välja och konfigurera rätt produkter för olika projektbehov. När den önskade produkten har konfigurerats kan den placeras in direkt i MagiCAD- eller Revit-projektet som ett BIM-objekt med rätt tekniska data. MagiCAD Selection Tools gör det möjligt för användaren att fatta välgrundade beslut och ökar därmed deras produktivitet och ger bättre projekteringsresultat.

De senaste åren har produktmodellering utvecklats allt snabbare och är en väsentlig del av BIM-processen. ETS NORD har legat i framkant av utvecklingen med produkter som är tillgängliga i MagiCADs produktbibliotek. Som ett innovativt företag, med stort fokus på produktutvecklingen, utvecklar ETS NORD ständigt deras produktutbud och tillgängligheten av produktmodeller.

”Vår styrka som tillverkare är vår möjlighet att förse kunderna med ett omfattande produktsortiment och kompletta ventilationslösningar. Vi är kända som en pålitlig och flexibel partner, som har högkvalitativa produkter och pålitliga leveranser”, säger Oskari Mattila, produktchef på ETS NORD.

”Förutom deras väletablerade status gällande programvaror för installationsbranschen, har MagiCAD Group också en omfattande expertis inom produktmodellering. Vi känner oss säkra på att vi kan få de bästa produktmodelleringsresultaten genom vårt samarbete med MagiCAD Group.” fortsätter Oskari.

För ETS NORD kommer behovet av produktmodellering från engagemanget till deras kunder: ”Våra kunder är alltid vårt fokus i allt som vi gör och att ha våra produkter tillgängliga i MagiCAD Cloud hjälper oss att göra dem tillgängliga för installationsprojektörer runt om i världen.” summerar Oskar Mattila.

ETS NORD AS
ETS NORD AS grundades år 1998 och är aktiva i tillverkningen, designen och försäljningen av ventilationsutrustning samt dess tillbehör. Deras hållbara produktutveckling är baserad på flera års erfarenhet och pålitliga partners. Förutom kontor i Tallinn i Estland har ETS NORD expanderat sin produktion till Finland. Där har de har producerat kanaler och ventilationsdelar sedan januari 2009.

MagiCAD Group
MagiCAD Group är specialiserade på programvaror och tjänster inom installationsbranschen. Den populära programvaran MagiCAD erbjuder kraftfulla funktioner för installationsprojektering med integrerade beräkningar för Revit och AutoCAD. MagiCAD används av tusentals företag i över 80 länder runt om i världen. MagiCAD Group erbjuder även det online-baserade produktbiblioteket, MagiCAD Cloud, med tillgång till över 1 000 000 tillverkarverifierade produkter från 280 globalt kända tillverkare. Varje produkt är komplett med rätt dimension och omfattande tekniska data.