ETS NORD på listan över de tio bästa företagen

12.09.2023

Enterprise Estonia och arbetsgivarorganisationen i Estland (Eesti Tööandjate Keskliit) har valt ut de nominerade till priset Bästa företag 2023 inom olika kategorier. Vi är glada att kunna meddela att ETS NORD hamnade på listan över de 10 bästa företagen i tre olika kategorier: ”TOPP 10 innovationsföretag”, ”TOPP 10 hållbara företag” och ”TOPP 10 exportföretag”. I början av året mottog vi priset som årets fabrik 2023 och detta blir ännu ett erkännande för oss.

Syftet med tävlingen är att lyfta fram framstående, uppfinningsrika och smarta företag, som konsekvent arbetat för att nå framgång – för företaget, dess medarbetare och landet i stort. Entreprenörskapspriset är det främsta erkännande som ett företag i Estland kan få.

Entreprenörskapspriset är den äldsta entreprenörskapstävlingen i Estland. Den etablerades 1996 när Estlands president Lennart Meri tog initiativ till priset för årets bästa utländska investerare. Under den tid som gått sedan dess har tävlingen blivit allt populärare bland företag i Estland. Olika kategorier har tillkommit, där ledande företag kan tävla med varandra.